منتدى مورة مورة
نرجوا منك التسجيل ياعزيزى الزائز ولو كنت عضو
نرجوا منك الدخول ومشاركتنا مواضيعك المميزة

منتدى مورة مورة


 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 بريانى اللحم على طريقتى الخاصة من مطبخى بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الشيف مونى
عضوة مبتدئة
عضوة مبتدئة


عدد المساهمات : 36
نقاط التميز : 56
السٌّمعَة : 2
العمر : 28

مُساهمةموضوع: بريانى اللحم على طريقتى الخاصة من مطبخى بالصور   الخميس يونيو 13, 2013 10:57 pm

السلام عليكم ورحمة الله
المكونات
نص ك لحم
5 م ك بسلة
كوب وربع ارز بسمتى
1 طماطم
1 بطاطس
2 جزر صغير
م ص فلفل اسود
م ص زنجبيل بودرة
م ص قرفة
م ص بابريكيا
م ص بهارات
م ص كسبرة ناشفة
2 م ص ملح
2 م ص مستردة
م ص صويا صوص
كوب زبادى
3 م ك سمنة

بصلة
2 فص توم
التجهيزات
هنسلق اللحمة سلق كامل
اول حاجة هننقع الرز البسمتى لمدة ساعتين
وهنقطع البصلة والتوم
وهنقطع البطاطس والجزر والطماطم
وهنسلق البسلة
ده شكل البسلة لما اتسلقت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده الخضار والتوابل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
البصل والتوم بعد ماقطعتهم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنحمر البصل والتوم فى السمنة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحط عليهم التوابل والخضار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقلبهم كويس مع بعض ونحط عليهم اللحمة المسلوقة ونقلبهم ونحط عليهم شوية ميه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونشغل عليهم النار شوية عشان اللحمة تتشرب من طعم التوابل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ولما تنشف الميه نطفى النار ونحط عليهم الرز المنقوع ونقلبهم كويس مع بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحط عليهم شوربة اللحمة او اى شوربة عندك لغاية ماالرز يتغطى بالكامل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبهم يستوو على نار هادية اوى هياخد حوالى من ساعة الا ربع لساعة

وده لما استوى وغرفته
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا عارفة ان فيه ناس بتسلق الرز وفيه بردو ناس مبتسلقش اللحمة بالكامل
انا حبيت افتكس فيه وكمان محبتش اسلق الرز عشان يتشرب اكتر بطعم الخضار والتوابل
وبالنسبة اللحمة اللى استعملتها عجالى لو بتلو اسلقيها نص سلقة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رانيا رجب2
مديرة عامة
مديرة عامة
avatar

عدد المساهمات : 211
نقاط التميز : 241
السٌّمعَة : 10

مُساهمةموضوع: رد: بريانى اللحم على طريقتى الخاصة من مطبخى بالصور   الجمعة يونيو 14, 2013 12:29 pm


تسلم ايدك يامونى على الاكلة الحلوة دى
واكيد هجربها ماشاء الله طباخة بريمو


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


اللهم اغفر لى وسامحنى
ياارحم الراحمين
اللهم احمى منتديات مورة مورة
احمى من فيها من فتيات ونسثء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وردة الياسمين
اشراف للابداع
اشراف للابداع
avatar

عدد المساهمات : 132
نقاط التميز : 197
السٌّمعَة : 2
العمر : 137

مُساهمةموضوع: رد: بريانى اللحم على طريقتى الخاصة من مطبخى بالصور   السبت يونيو 15, 2013 12:02 pm

تسلم ايدك يمى يمى
جميلة جدا يامونى
اكيد هجربها


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]مورة مورة
مورة مورة ماذا اقول غير
اعشقق



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بريانى اللحم على طريقتى الخاصة من مطبخى بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى مورة مورة :: طبخ-
انتقل الى: